اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
«آکادمی سلطنتی هنر لندن» نمایشگاهی را با عنوان «میکل آنژ، لئوناردو، رافائل» برای پرداختن به استادان چیره دست رنسانس برگزار می کند.
به گزارش ایسنا، در آغاز قرن شانزدهم، مسیر سه چهره برجسته رنسانس ایتالیا، یعنی «میکل آنژ»، «لئوناردو» و «رافائل» برای مدت کوتاهی با همدیگر تلاقی کرد و برای جلب توجه قدرتمندترین حامیان در «جمهوری فلورانس» رقابت کردند.
در 25 ژانویه 1504، برجسته ترین هنرمندان فلورانس گرد هم آمدند تا درباره مکان مناسبی برای نصب مجسمه «داوود» ساخته «میکل آنژ» که تقریبا تکمیل شده بود، مشاوره دهند. یکی از این افراد «لئوناردو داوینچی» بود که مانند «میکل آنژ» به تازگی به زادگاهش فلورانس بازگشته بود.
این نمایشگاه که با «Taddei Tondo» اثر مشهور «میکل آنژ» شروع می شود، رقابت بین «میکل آنژ» و «لئوناردو» و تأثیر هر دو بر «رافائل» جوان را بررسی می کند.
«داوینچی» که اغلب با لقب «مرد رنسانس» شناخته می شود، در زمینه های مختلفی مهارت و تخصص داشت که از جمله آن ها به مهندسی، اختراع، طراحی، نقاشی و معماری می توان اشاره کرد. با اینکه تعداد زیادی از کارنامه هنری او به شهرت جهانی رسیده اند، اما تابلو نقاشی «مونالیزا»ی این هنرمند که زنی را با لبخندی محو به تصویر می کشد، مشهورترین اثر هنری او محسوب می شود. «داوینچی» همچون بسیاری از هنرمندان معاصر خود، نقاشی هایی با موضوعات مذهبی خلق کرد که از جمله آن ها به «مریم مقدس و کودک به همراه حنای قدیس» می توان اشاره کرد.
«میکل آنژ» که برای توجه نشان دادن به جزئیات و دانش در زمینه آناتومی انسات شهرت دارد، همواره به عنوان یکی از ماهرترین مجسمه سازان تاریخ تحسین شده است. این هنرمند فلورانسی در طول زندگی خود چندین شاهکار مرمرین خلق کرد که به دلیل شباهت خیره کننده به واقعیت مورد توجه قرار گرفته اند. مجسمه «پیه تا» در کلیسای سن پیترو واتیکان از جمله آثار هنری شناخته شده این هنرمند است.
«میکل آنژ» علاوه بر مجسمه سازی در معماری، در شعر و نقاشی نیز مهارت داشت. از دیگر آثار هنری قابل توجه او به فرسکو روی سقف کلیسای سیستین می توان اشاره کرد.
«رافائلو سانتسیو» که بیشتر با نام «رافائل» شناخته می شود، امروزه به عنوان یک نقاش چیره دست شناخته می شود. با اینکه «رافائل» در 37سالگی درگذشت، اما به عنوان یک معمار و نقاش ایتالیایی کارنامه پرباری از خود به جای گذاشت. او را بیشتر برای خلق تابلوهای نقاشی با موضوع مریم مقدس می شناسند.
«رافائل» نیز همچون «میکل آنژ» ، فرسکوهایی در واتیکان خلق کرد. «مکتب آتن» که یک فرسکو بسیار مشهور است، متفکران بزرگ یونانی همچون «ارسطو» و «افلاطون» را به تصویر می کشد.
این نمایشگاه که در «آکادمی سلطنتی هنر لندن» با همکاری «مجموعه سلطنتی تراست» و «گالری ملی لندن» برگزار شده است، از نهم نوامبر آغاز به کار کرده و تا شانزدهم فوریه سال 2025 نیز به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
انتهای
{{name}}
{{content}}